termeni si conditii de folosire a website-ului, termeni si conditii de rezervare online

Bine ati venit la Pensiunea Andrei

Pensiunea Andrei ofera 47 de locuri de cazare in 2 camere double, 8camere triple, o suita, un apartament de tip ,,open space"  cu un dormitor, camera de zi si bucatarie, un apartament de 3 camere, fiecare camera avand baie proprie.

Citeste mai mult

Pensiunea Andrei dispune

de camere de tip double incepand de la doar 170 RON(in cursul saptamanii,in extrasezon)

Organizam evenimente in limita de 60-70 de locuri.

Profita acum de super-ofertele noastre!

Pentru ocazii speciale 

va puteti bucura de cele mai luxoase facilitati

Profita acum de super-ofertele noastre!

Termeni si conditii

Website-ul www.pensiuneaandrei.ro este un website comercial, ce permite efectuarea de rezervare online, proprietate a II Dragoiu Mircea, avand nr de inreg la Reg Com F08/613/2002 si CIF 20737571, cu sediul in Moeciu de Jos.

Folosirea website-ului, precum si efecturea de cereri de rezervare  implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor din paragrafele urmatoare.

Cazare

Cazarea fiecărei persoane se face prin completarea fișei de anunțare a sosirii pe baza actului de identitate.

Rezervare

Pentru a efectua o rezarvare, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email sau sa completati formularul de rezervare aflat pe fiecare pagina a acestui website. Datele de contact le gasiti pe pagina Contact
Pentru ca o rezervare sa fie considerata ferma, este nevoie de plata unui avans. Conditiile exacte de achitare a avansului vi se vor comunica telefonic sau prin email, in functie de metoda de rezarvare aleasa de dvs.

Pentru perioada de Paste,Craciun,Revelion avansul este de minim 50%.

Anulare rezervare

Anularea rezervarii sau neprezentarea la data rezervata conduce automat la pierderea avansului achitat.

Invocarea oricaror motive in vederea anularii rezervarii nu sunt responsabilitatea noastra si nu conduce la returnarea avansului.

 

Modalitati de plata

Este acceptata plata in numerar(RON) sau prin transfer bancar. Modalitatea de plata poate fi efectuata si cu tichete de vacanta sau card de tichete.

Siguranta

Nu ne asumăm răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incita hotelului, sălilor de conferință, restaurantului și barului.

Continutul website-ului

Folosirea oricarui text, imagine sau date prezentate pe acest website este strict interzis fara acordul in prealabil a II Dragoiu Mircea. Toate datele de pe acest website sunt protejate de legislatia aflata in vigoare privind drepturile de autor.

Confidentialitate

Nu vom folosi niciodată datele cu caracter personal fără să avem în prealabil acordul dumneavoastră.

Rezervare online

 

Sunt de acord cu termenii si conditiile acestui website si cu prelucrarea datelor personale furnizate mai sus in conformitate cu Regulamentul 679 / 2016. Citeste termenii si conditiile si politica noastra de confidentialitate.

Serviciile noastre & noutati

Pensiunea Andrei

Pensiunea Andrei ofera 47 de locuri de cazare in 2 camere de tip double, 8 camere de tip triple, o suita, un apartament la mansarda de  tip ,,open space" cu un dormitor,camera de zi si bucatarie,un apartament de 3 camere, fiecare camera avand baie proprie.

mai mult

Facilitati cazare

frigider in unitate,  TV in living, internet wireless, rau in curte, parcare, gradina/curte,  jacuzzi, terasa, foisor in curte, restaurant ala carte, semineu, loc amenajat de joaca, sala de conferinte, teren de volei, teren de tenis de camp,loc amenajat pentru foc de tabara.

mai mult

Lista preturi

-camera dubla= 200lei/zi
-camera dubla cu hidromasaj=  220lei/zi
-camera tripla = 250lei/zi
-apartament mansarda= 300lei/zi
-suita etaj 1=350lei/zi

-apartament cu 3 camere decomandate , fiecare cu baie proprie=650 lei / zi

toate ofertele

Inapoi sus