termeni si conditii de folosire a website-ului, termeni si conditii de rezervare online

For special occasions

you can enjoy our luxury facilities

Enjoy our special offers!

Termeni si conditii

Website-ul www.pensiuneaandrei.ro este un website comercial, ce permite efectuarea de rezervare online, proprietate a II Dragoiu Mircea, avand nr de inreg la Reg Com F08/613/2002 si CIF 20737571, cu sediul in Moeciu de Jos.

Folosirea website-ului, precum si efecturea de rezervari online implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor din paragrafele urmatoare.

Cazare

Cazarea fiecărei persoane se face prin completarea fișei de anunțare a sosirii pe baza actului de identitate.

Rezervare

Pentru a efectua o rezarvare, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email sau sa completati formularul de rezervare aflat pe fiecare pagina a acestui website. Datele de contact le gasiti pe pagina Contact
Pentru ca o rezervare sa fie considerata ferma, este nevoie de plata unui avans. Conditiile exacte de achitare a avansului vi se vor comunica telefonic sau prin email, in functie de metoda re rezarvare aleasa de dvs.

Anulare rezervare

Pentru anularea oricarei rezervari, va rugam sa ne contactati telefonic in cel mai scurt timp de la efectuarea rezervarii.
Anularea rezervarii conduce automat la pierderea avansului achitat.

Modalitati de plata

Este acceptata plata in numerar(RON) sau prin transfer bancar.

Siguranta

Nu ne asumăm răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incita hotelului, sălilor de conferință, restaurantelor și barului.

Continutul website-ului

Folosirea oricarui text, imagine sau date prezentate pe acest website este strict interzis fara acordul in prealabil a II Dragoiu Mircea. Toate datele de pe acest website sunt protejate de legislatia aflata in vigoare privind drepturile de autor.

Confidentialitate

Nu vom folosi niciodată datele cu caracter personal fără să avem în prealabil acordul dumneavoastră.

Booking

 

Sunt de acord cu termenii si conditiile acestui website si cu prelucrarea datelor personale furnizate mai sus in conformitate cu Regulamentul 679 / 2016. Citeste termenii si conditiile si politica noastra de confidentialitate.

Our services & news

Pensiunea Andrei

Pensiunea Andrei offers accommodation in 6 double rooms (2 of them have jacuzzi), 5 triple rooms and 2 apartments.

more

Facilities

room fridge, fax, TV, internet wireless, parking, garden, kitchen acces, jacuzzi, barbeque, living, fireplace, playground, conference room, voleyball, tennis court, firecamp.

more

Price list:

- double room : 200 lei / day
- double room with jacuzzi : 220 lei / day
- triple room : 250 lei / day
- apartment et. 1 : 300 lei / day
- suite : 350 lei / day
- apartment - 3 bedrooms - 650 lei / day

all offers

Inapoi sus